ÇUMRA İÇERİÇUMRA ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU
İçeriçumra Mah. 74789. Sok. No2 Çumra / KONYA

VİZYON

Aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen, ilçemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin;Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamak amacıyla çaba göstermek,öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen,kendi kendine yeten bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine cevap verebilecek eğitim ve öğretim ortamını oluşturmak için VARIZ...”

Normal

ADSL (8 Mbit)